Kutatólabor

Döntések és stratégiák hátterében

Személyre szabott kutatási megoldásokon keresztül az innovativitást fejlesztjük: vezetői döntéseket, fejlesztési elképzeléseket, stratégiákat alapozunk meg, követünk nyomon és igazolunk vissza. A Kutatólabor a Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség piac- és véleménykutató részlege. 


A Kutatólabor vezetői szervezik és koordinálják a különböző kutatási feladatokra specializálódott munkatársakat, csapatokat, partnereket és a szakértői hátteret. Ők kalauzolnak mindenkit a felmerülő módszertani kérdésekben és az ár-érték arány dilemmáiban, ők vállalják a szakmai felelősséget minden munkáért, valamint ők vigyáznak rá, hogy egy kutatási projekt az elejétől a végéig személyre szabott és minőségi maradjon. 


Rét Zsófia a Kutatólabor ügyvezetője, emellett rendszeresen moderál fókuszcsoportokat és facilitál brainstorming és co-creation csoportmunkákat. E-mail: ret.zsofia@kutatolabor.hu

retzsofi.jpg

Az ELTE-n végzett szociológus és kommunikációs szakember. 2000-2002 között az Axelero elemzője, majd a TÁRKI kutatója, ahol elindította a World Internet Project (WIP) magyar munkacsoportját, amelyben az adatfelvételt és az elemzést koordinálta. 2004-ben a University of Michigan (USA) nyári egyetemén haladó kvantitatív elemzési módszerekkel kapcsolatos kurzust végzett. Közel egy évtizede az információs társadalom kutatója. 2006-2007-ben részt vett az International Business School (IBS) coaching képzésén.

 


Horváth Endre Kutatólabor kvantitatív kutatásokért felelős vezetője. E-mail: horvath.endre@kutatolabor.hu

horvathendre.jpg

Az ELTE-n végzett, sok éves kvantitatív kutatói tapasztalattal rendelkező szociológus. Évekig dolgozott az ELTE-nek külsős kutatóként, de nemzetközi vállalatok számára is végzett szakértői munkákat. Korábbi munkái között történetszociológiai, egészségszociológiai és marketing kutatások szerepelnek. 2012 óta a marketInvent szegmentációs szakértője és a Kardiológiai Megbetegedések Megelőzésért Alapítvány társadalomtudományi szakmai vezetője - emellett a Semmelweis Egyetem több orvostudományi projektjében is külső szakértő. Specialitása a klasszikus kvantitatív módszerek kreatív alkalmazása, de érdeklődik az epidemiológia és a genetika társadalmi vonatkozása, valamint a hazai és nemzetközi social media monitoring keresőmotorok és rendszerek fejlődése iránt.


Üzenet a Kutatólabornak

Név *
Név

© Kutatólabor | Kreater-csoport Kft. 2010-2015.